برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان اطلاعات و آدرس info0098.loxblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
دانلود آهنگ جدید پویا بیاتی به نام فکر من باش با بالا ترین کیفیت
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای امیر علی به نام آخرین دفعه
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای پژمان جمشیدی و محمدرضا هدایتی به نام الهه ی نازم
چرا مسی بهترین بازیکن جهان شده است؟
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای رضا شیری به نام میفهمی منو
دانلود آهنگ جدبد و فوق العاده زیبای ندیم به نام دلم شکست
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای فریدون آسرایی به نام احساس عاشقی
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای رضا شیری و جاوید سلیمانی به نام دست رو دلم نذار
دانلود آهنگ جدبد و فوق العاده زیبای مهدی احمدوند به نام بارون
خبر بد برای فیفا: کاپ جام جهانی شکسته شد
دانلود آهنگ جدید و بسیار زیبای Pitbull Ft John Ryan به نام Fireball
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای امیر تتلو به نام زمین مال ما نیست
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای محسن چاووشی به نام تنهاترین.
دانلود تیزر تصویری آلبوم جدید و فوق العاده زیبای علی اصحابی به نام دیره
رتبه باورنکردنی ایران در جام جهانی 2014
تسلیت سالگرد استاد رضا سقایی اسطوره موسیقی ایران
پس از پایان دیدار ایران مقابل آلبی سلسته بازیکنان ایران که از شکست در وقتهای اضافه بسیار ناراحت بودند راهی رختکن شدند و در این بین هیچ کدام اقدام به تعویض پیراهن خود با مهاجم آرژانتین نشدند. مسی در این دیدار تنها گل تیم ملی کشورش را به ثمر رساند.
تیمهای آرژانتین و ایران در دومین دیدار خود در مرحله گروهی جام جهانی 2014 برزیل از ساعت 20:30 امروز (شنبه) در ورزشگاه مینیرائو شهر بلوهوریزنته به مصاف هم رفتند که این بازی با برتری یک بر صفر آرژانتین به پایان رسید تا شاگردان آلخاندور سابیا با شش امتیاز صعود خود از گروه F را قطعی کنند.
آمار کلی بازی آرژانتین – ایران به شرح زیر است:
درصد مالکیت توپ آرژانتین: 70 ایران: 30
حملات خطرناک آرژانتین: 87 ایران: 20
موقعیتهای گلزنی آرژانتین: 19 ایران: 8
موقعیت در محوطه جریمه آرژانتین: 17 ایران: 5
پاس سالم آرژانتین: 510 ایران: 136
شوت داخل چارچوب آرژانتین: 9 ایران: 4
توپ بلوکه شده آرژانتین: 4 ایران: یک
مهار توسط دروازهبان آرژانتین: 4 ایران: 3
شوت خارج از چارچوب آرژانتین: 10 ایران: 4
ضربه به تیرک آرژانتین: صفر ایران: صفر
ضربه ایستگاهی آرژانتین: 15 ایران: 8
سانتر آرژانتین: 43 ایران: 14
کرنر آرژانتین: 10 ایران: 6
آفساید آرژانتین: صفر ایران: یک
توپ لو رفته آرژانتین: 78 ایران: 74
خطا آرژانتین: 8 ایران: 14
کارت زرد آرژانتین: صفر ایران: 2
کارت قرمز آرژانتین: صفر ایران: صفر
مسافت پیموده شده توسط بازیکنان آرژانتین: 100 هزار و 307 متر ایران: 108 هزار و 37 متر
سیدجلال حسینی بعد از دیدار تیم ملی کشورمان مقابل آرژانتین اظهار داشت: بازی خیلی خوبی بود و ما کاملا آماده بودیم. تمرکز بالایی داشتیم و خیلی تلاش کردیم اما متاسفانه نتوانستیم از موقعیتهایمان استفاده کنیم.
وی افزود: داور میتوانست یک پنالتی برای ما بگیرد که اگر این کار را میکرد بازی به نفع ما برمیگشت. فوتبال همین است و متاسفانه ما باختیم.
مدافع تیم ملی ایران خاطرنشان کرد: همه تلاش ما فقط برای خوشحال کردن مردم ایران است. با همه وجود بازی کردیم و هر چه داشتیم گذاشتیم.
رای بالای کاربران به ضایع شدن حق ایران برابر آرژانتین
سایت روزنامه «مترو» انگلیس در خصوص خطایی که پابلو زابالتا، مدافع آلبیسلسته در دقیقه 55 روی اشکان دژاگه، بازیکن تیم ملی کشورمان در محوطه جریمه انجام داد نظرسنجی را با عنوان «آیا داور باید برای ایران در بازی با آرژانتین پنالتی میگرفت؟» انجام داد. 79 درصد کاربران این سایت بر این باور بودند که داور باید به سود ایران پنالتی میگرفت.
سعید مظفریزاده در گفتوگو با خبرنگاران در مورد صحنه خطایی که مدافع آرژانتین بر روی اشکان دژاگه انجام داده بود، گفت: این صحنه یک پنالتی صد درصد بود و داور این پنالتی کاملا واضح را ندید. مازیچ صربستانی در این صحنه از محوطه جریمه آرژانتین دور بود و نتوانست پنالتی ایران را ببیند.
وی در مورد کارت زردی که به جواد نکونام داده شد، گفت: اخطاری که به نکونام داده شد، سختگیرانه بود و داور بیشتر به خاطر نحوه زمین خوردن بازیکن آرژانتین که بزرگنمایی بود به کاپیتان تیم ایران کارت زرد نشان داد نه خطایی که نکونام انجام داد.
نام رسمی در فیفا: United States of America, USA رتبه فعلی در رده بندی فیفا: 14 قهرمانی در جام جهانی: - رنگ لباس اول: سفید سرمربی فعلی: یورگن کلینزمن
تیم ملی آمریکا از سال 1913 تاسیس و یک سال بعد به عضویت فیفا در آمد.
کشور ایالات متحده علی رقم وسعت، جمعیت و امکانات زیاد، از افتخار شایان ذکری در زمینه فوتبال برخوردار نیست. مهمترین افتخار این تیم به اولین جام جهانی (1930 اروگوئه) مربوط میشود که این تیم به مقام سوم نائل شد.
در دوران جنگ سرد که رقابت شدیدی در زمینههای مختلف بین آمریکا و شوروی وجود داشت، آمریکا همواره در این ورزش مغلوب رقیب شرقی خود بود، به همین دلیل دولت تصمیم به سرمایه گذاری در این امر نمود و از مربیان صاحب نام کشورهای اروپایی بهره جست و اقدام به راه اندازی لیگ حرفه ای فوتبال ایالات متحده موسوم به ام ال اس کرد و به این ترتیب فوتبال آمریکا روی ریل پیشرفت قرار گرفت.
صعود به جام جهانی 2014
آمریکا برای صعود به جام جهانی در منطقه موسوم به کونکاکاف به رقابت میپرداخت، در این منطفه همانند آسیا چهار مرحله برای مقدماتی تعریف شده است که آمریکا فقط در دو مرحله آخر ملزم به شرکت بود. در مرحله سوم ایالات متحده هم گروه جامائیکا، گواتمالا و «آنتیگوا و باربودا» بود، آمریکاییها موفق شدند با 13 امتیاز اول شوند و به مرحله چهارم صعود کنند. آنها در مرحله چهارم در گروهی 6 تیمه با کاستاریکا، هندوراس، مکزیک، پاناما و جامائیکا هم گروه شدند، و از 10 بازی خود 7 برد، 1 تساوی و 2 باخت کسب کردند و با 22 امتیاز به عنوان اولین تیم از منطقه کونکاکاف به جام جهانی راه یافتند.
تاریخچه حضور در جام جهانی
اولین حضور آمریکا به اولین جام جهانی برگزار شده در سال 1930 در اروگوئه بر میگردد، جایی که میزبان با حداقل امکانات و نبود ورزشگاه کافی برای برگزاری مسابقات روبرو بود. رقابتها به صورت دو مرحله گروهی و حذفی انجام میگرفت. ایالات متحده آمریکا در یک گروه سه تیمه با پارگوئه و بلژیک هم گروه شد و با برد هر دو تیم به نیمه پایانی راه یافت، اما آرژانتین در این بازی 6-1 امریکا را مغلوب کرد و آنها را از راه یابی به فینال بازداشت. در این دوره بازی رده بندی برگزار نشد اما آمریکا به عنوان تیم سوم جام جهانی معرفی شد.
آمریکاییها در فاصله بین سالهای 1930 تا 2002 نتوانستند از مرحله گروهی فراتر بروند به جز یکبار که آن هم در یک هشتم کنار رفتند.
در 2002 که ژاپن و کره میزبان جام جهانی بودند ایالات متحده به همراه کرهی میزبان، پرتغال و لهستان در گروه D مسابقات قرار گرفت. آنها در اولین بازی پرتغال را شکست دادند، سپس با کره مساوی کردند و در آخرین بازی گروهی به لهستان باختند. نهایتا آمریکا با 4 امتیاز دوم شده و به همسایه جنوبی خود یعنی مکزیک برخورد کرد و توانست آن را با یک گل از پیش رو بردارد. اما در یک چهارم نهایی حریف آلمان (نائب قهرمان آن دوره) نشد و با همان باخت از جام جهانی حذف شد.
آفریقای جنوبی در سال 2010 محل آخرین حضور آمریکاییها در جام جهانی تا این لحظه بوده است. ایالات متحده در این دوره و در گروه خود به کمک قانون گل زده بیشتر نسبت به انگلستان در رده اول قرار گرفت ولی در اولین بازی حذفی در وقتهای اضافی مغلوب غنا شد و از گردونه مسابقات کنار رفت.
پیش بینی عملکرد در جام جهانی 2014 برزیل
آمریکاییها به نسبت رقبای اروپایی آسیایی خود راحت تر میتواند با شرایط برزیل وفق پیدا کنند و در نتیجه عملکرد بهتری داشته باشند، آنها حداقل در دو چیز با کشور برزیل مشترک هستند یکی پهناور بودن جغرافیا و دیگری از نظر ساعات شبانه روز. شاید اینها موارد ساده ای به نظر بیایند اما همین که ساعت خواب بازیکنان اروپا، آسیا و حتی آفریقا با برزیل هماهنگ نیست میتواند برایشان دردسر ساز باشد، مشکلی که برای بازیکنان ایالات متحده وجود ندارد. مسئله دیگر فاصله زیادی است که تیمها پس از هر بازی باید بپیمایند تا به محل برگزاری بازی بعدی برسند و از این حیث هم آمریکاییها در کشور خود به این موضوع عادت دارند.
آمریکا با غنا، آلمان و پرتغال هم گروه است و در صورت صعود با یکی از تیمهای بلژیک، الجزایر، روسیه یا کره جنوبی برخورد خواهد کرد.
مسعود مرادی در گفتوگو با خبرنگاران در مورد داوری دیدار ایران برابر آرژانتین که با گل دقیقه 1+90 مسی یک بر صفر به سود آرژانتین به پایان رسید، گفت: به هر حال با این بازی که بازیکنان ایران به نمایش گذاشتند، حیف بود که شکست بخوریم و داور هم با تصمیمی که در صحنه خطا روی دژاگه گرفت، در این نتیجه تأثیرگذار بود.
وی افزود: علاوه بر این عیب دیگر داور بازی آرژانتین – ایران این بود که زیاد در مسیر توپ و بازیکنان حرکت میکرد و با اینکه فیزیک و دوندگی خوبی داشت این هم یک ضعف برای او محسوب میشود.
کارشناس داوری فوتبال ایران همچنین گفت: درست است که من باید تنها در مورد داوری نظر بدهم اما با این عملکردی که بازیکنان ما داشتند حیف بود که ببازیم و فکر میکنم که آنها یکی از بهترین بازیهای تاریخ فوتبال ایران را نشان دادند و دنیا متوجه شد که فوتبال ایران حرفی برای گفتن دارد.
وی در مورد چهار دقیقه وقت اضافه نیمه دوم نیز گفت: به نظر من این زمان معقول و منطقی بود.